Projekt je sufinancirala Europska unija iz programa za konkurentnost i koheziju. Saznaj više >

Vlasnik ovih web stranica je tvrtka Vodovod Imotske krajine d.o.o.

Vodovod Imotske krajine d.o.o. obvezuje se na zaštitu osobnih podataka sukladno tekstu u nastavku. Molimo da ovu Politiku privatnosti i zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene. Politika privatnosti i zaštite osobnih podataka služi prvenstveno zaštiti privatnosti naših korisnika. Web stranice www.aglomeracija-imotski.eu možete pregledavati slobodno, bez obveze otkrivanja vašeg identiteta ili ostavljanja bilo kakvih osobnih podataka.

Osobne podatke prikupljamo s ciljem:

  • Osiguravanja pružanja tražene usluge
  • Što učinkovitijeg odgovora na vaš upit što uključuje slanje na e-mail adresu svih bitnih materijala i relevantnih informacija vezanih uz traženu uslugu
  • Slanja informacija o našim novostima i događanjima

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je zaista potrebno kako biste sudjelovali u nekoj aktivnosti u našoj organizaciji, odnosno na našim stranicama.

Poruka putem e-maila:

Kada nam šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, iste koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Vrijeme trajanja Politike privatnosti i zaštite osobnih podataka:

U trenutku dostavljanja vaših podataka, pristajete na kontakt s nama te nam na taj način dajete dopuštenje i potvrdu da vas možemo staviti na našu listu kontakata. Trenutak dozvole vaš je izričiti pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete zatražiti isključenje s naše liste kontakata slanjem direktnog zahtjeva putem e-maila.

Sadržaj Politike privatnosti i zaštite osobnih podataka:

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo te ih bez vašeg pristanka nećemo staviti na raspolaganje trećim osobama. Vodovod Imotske krajine d.o.o. vam neće slati neželjenu poštu. Vodovod Imotske krajine d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima je uzrokovano slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će, ako se navedeno dogodi, pogreška biti otklonjena što je moguće prije, ako je otklanjanje pogreške moguće. Na vaš pisani zahtjev poslan putem e-maila omogućit ćemo vam pristup vašim podacima, kao i ispravak istih.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica vezano uz našu Politiku privatnosti i zaštitu osobnih podataka ili uz vaša korisnička iskustva na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte.